Cosplayputken tehtävälista

Osallistuminen kilpailuun tapahtuu Twitterin tai Instagramin kautta käyttämällä hashtagia #tracoffcosplay . Voit myös lähettää kuvan/videon tekemästäni tehtävästä cosplay@tracon.fi osoitteeseen. Muistathan lisätä kuvateksteihin tehtävänumeron.

Osallistumalla kilpailuun ja käyttämällä hashtagia annat luvan Traconille mahdollisesti julkaista kuvasi nettisivuilla ja sosiaalisessa mediassa. Voittajat julistetaan sunnuntaina 5.9. Traconin sosiaalisessa mediassa. Varmistathan, että tilisi on julkinen mikäli osallistut Twitterin tai Instagramin kautta.
 

Tehtävälista:

1. Lemmikki cossaa

On jälleen aika päästään perheen karvaiset ja pehmeät asukkaat cosplayharrastuksen parrasvaloihin! Lemmikin puuttuessa myös pehmolelut ovat tervetulleita kilpailuun. Nappaa kuva lemmikkisi/pehmosi cosplaysta ja julkaise tai lähetä se meille yhdessä referenssikuvan kanssa.

2. Cosplay kierrätysmateriaaleista

Oli sitten budjetti tiukalla tai haluat säästää luontoa, kierrätysmateriaalit sekä uusiokäyttö luo uudenlaisia mahdollisuuksia pukujen teolle. Haasteena on luoda uusi cosplay asu viikossa, mahdollisimman vähällä kulutuksella. Täydellisyyttä ei tässä tehtävässä vaadita, mielikuvitus ja luovuus ratkaisee. Ota kuva uudesta upeasta, ympäristöystävällisestä cosplay puvusta ja julkaise tai lähetä se meille yhdessä referenssikuvan kanssa.

3. Luo uudelleen kuva tai scene

Pandemian aikana museot innostivat kansaa luomaan uudestaan taidemaalauksia kotona. Nyt sinulla on mahdollisuus tehdä sama käyttäen lähteenä pelejä, elokuvia tai sarjoja. Voit uudelleenluoda julisteen, promokuvan tai pysähdyskuvan kohtauksesta. Julkaise tai lähetä meille uudelleenluotu kuva yhdessä referenssikuvan kanssa.

4. Perheenjäsenen kanssa paricosplay

Ovatko perheesi ja tuttavasi päässeet seuraamaan cosplayharrastustasi sivusta mutta eivät ole vielä löytäneet rohkeutta kokeilla harrastusta myös itse? Ei hätää sillä nyt heilläkin on mahdollista kokeilla cosplayta matalalla kynnyksellä yhdessä cosplayharrastajan kanssa! Perheenjäsenten ujostellessa tehtävään voi napata mukaan kämppiksen, kumppanin tai ystävän joka ei itse cosplayta harrasta. Toteuttakaa yhdessä paricossi joko vanhoista, uudesta tai kaappicosplay puvuista ja julkaiskaa kuva tai lähettäkää se meille yhdessä referenssikuvan kanssa.

5. Proppi viikossa

Muistatko sen tunteen kun tapahtuma on aivan nurkan takana mutta cossi vielä kesken? Tai kun itse puku onkin jo valmiina ja haluat vielä haastaa itseäsi tekemällä vähän lisää? Tässä tehtävässä voit palata näihin muistoihin ja luoda uuden cosplaypropin alle viikossa, materiaaleilla jotka sinulta löytyvät jo. Ota kuva uudesta propistasi ja julkaise tai lähetä se meille yhdessä referenssikuvan kanssa.