Cosplayputki

Cosplayputki on kuvin toteutettava leikkimielinen kilpailu jossa kilpailijat pääsevät käyttämään luovuuttaan erilaisissa hauskoissa ja spontaaneissa haasteissa ja tehtävissä. Osallistua voit mistä vain, vaikka kotisohvaltasi!

Katso Cosplayputken tehtävälista täältä.

Tehtäviä on yhteensä viisi ja niitä voi toteuttaa niin monta kuin vain haluaa. Voit osallistua yksin tai ryhmässä. Tehtäviä on aikaa toteuttaa lauantaihin 4.9 kello 23:59 asti.  Tuomaristo valitsee jokaisesta kategoriasta yhden voittajan. Tämän lisäksi eniten tehtäviä tehnyt kisaaja tai tiimi palkitaan ykkösijalla. Tasatilanteessa tuomarit valitsevat voittajan. 


Osallistuminen kilpailuun tapahtuu Twitterin tai Instagramin kautta käyttämällä hashtagia #tracoffcosplay . Voit myös lähettää kuvan/videon tekemästäni tehtävästä cosplay@tracon.fi osoitteeseen. Muistathan lisätä kuvateksteihin tehtävänumeron.

Osallistumalla kilpailuun ja käyttämällä hashtagia annat luvan Traconille mahdollisesti julkaista kuvasi nettisivuilla ja sosiaalisessa mediassa. Voittajat julistetaan sunnuntaina 5.9 Traconin sosiaalisessa mediassa. Varmistathan, että tilisi on julkinen mikäli osallistut Twitterin tai Instagramin kautta.