Tapahtuma

TracOff 2.0. järjestetään lauantaina 4.9.2021.

Vaikka Tracon Tampere-talolla jouduttiin vielä tämän kerran perumaan, tulee TracOff striimi ja Discord jälleen paikkaamaan conipuutosta. Tracoff hakee nyt ohjelmaa!

Striimissä meillä on tilaa perinteikkäälle puheohjelmalle, olkoon se sitten luento, paneeli tai jotain muuta. Aihe voi olla mitä vain animeen, mangaan, roolipeleihin, cosplayhin ja peleihin liittyvää, mutta erityisesti haluaisimme ohjelmaa joka olisi jollain tapaa ajankohtaista. Olkoon se sitten katsaus tuoreimpiin animesarjoihin viime kausilta, uutuusmangoihin, uusiin suuntauksiin roolipeleissä taikka ihan vain pohdintaa siitä, miten viimeisen parin vuoden poikkeusaika on vaikuttanut harrastamiseen.

Striimin lisäksi Tracoffin Discord aukeaa jälleen roolipeleille ja keskusteluhuoneille, etätyöpajoille ja muulle ohjelmalle. Voit tarjota etäroolipelejä perinteisten roolipelien tapaan ohjelmalomakkeellamme. Jos tarhoat työpajaohjelmaa, niin kerro miten toteuttaisit sen etänä Discordin (taikka muiden) alustojen välityksellä.

 

Ohjelmahaku on päättynyt ja ohjelma on julkaisu. Tutustu Tracoffin ohjelmaan ohjelmakartassa.

 

Tracon 2021 -tapahtuma on peruttu

Olemme seuranneet Valtioneuvoston asettamia rajoituksia ja suosituksia kuluneen kevään aikana. Kävijöiden, työvoiman ja yhteistyökumppaneiden terveys ja turvallisuus ovat tärkein osa Traconin suunnittelutyötä. Siksi asiantuntija-arviot epidemian kestosta sekä eettiset vastuullisuus- ja turvallisuuskysymykset ovat puhututtaneet meitä suuresti.

Haluamme tarjota turvallisen ja laadukkaan tapahtuman kuten aiempina vuosina, emmekä koe tämän olevan mahdollista tulevana syyskuuna. Traconin järjestelytoimikunta ei halua tyytyä puolitiehen jäävään Traconiin, vaikka se olisi rajoitusten salliessa mahdollista. Näistä syistä olemme päättäneet perua Tracon 2021 -päätapahtuman Tampere-talossa 3.-5.9.2021.

Perinteiseen pöytäpelaamiseen keskittyvän Tracon Hitpointin osalta tilannetta seurataan vielä. Tapahtuma toteutuu mahdollisesti kokonaan etänä.

Olemme kuitenkin ideoineet loppukesän piristykseksi vaihtoehtoista ohjelmaa. Tästä tiedotamme kesän mittaan lisää, sillä seuraamme edelleen suosituksia.