Tracon Live!

Tracon Live!

Huhut livetapahtumien kuolemasta ovat liioiteltuja!

Tracon Live! järjestetään Tampereen Pakkahuoneella 4.9.2021. Luvassa musiikin ja jälleennäkemisten täyteinen ilta täynnä ohjelmaa Tracon-hengessä. Tracon Live! on pääsymaksullinen tapahtuma. Tiedotamme lipunmyynnistä tarkemmin kesän aikana.

Tapahtumassa noudatetaan voimassa olevia terveysviranomaisen suosituksia.

Tracon Live! -iltabileissä on tiedossa mahtava esiintyjäkattaus ja tarjolla on tyylilajeja laidasta laitaan.

Iltabileet myös streamataan NeonyaSTREAMissa, joten bileistä ei jää paitsi vaikkei paikalle pääsisikään.

Iltabileissä esiintyvät seuraavat esiintyjät:

Soundtrack Sweets

Freontwel, Timja, AP

Tule kuuntelemaan iltaan rauhoittavia kappaleita peli- ja elokuvamusiikin maailmasta. Noituria tuskin paikalle tarvitaan, mutta kyllä kolikko jos toinen heitetään. Tästä meno senkun kiihtyy iltabileiden edetessä ja pakkahuoneella raikuu huuto: "still alive"

 

HotAnimeBoyz

HotAnimeBoyz
Kuvaaja: Santtu Pajukanta

Laittakaa tuulettimet ja volat täysille sillä HotAnimeBoyz on täällä! Tämä kolmen miehen helleaalto takaa sen, että Traconin iltabileiden aikana mitataan lämpöennätyksiä ympäri Suomea. Käännösiskelmä ei ole koskaan ollut näin iskevää.

 

 

Everfrost

Everfrost Winterrider albumin kansi

Everfrost on kuusi henkinen mahtipontista power metallia soittava yhtye, joka ottaa vaikutteista japanilaisesta animesta niin visuaalisesti, kuin musikaalisesti. Everfrost tuo Traconiin mukaan energistä live performanssia. Setissä tullaan kuulemaan niin omia kappaleita, kuin tunnetuista animeistakin tuttuja tunnuskappaleita niin englanniksi, kuin japaniksi. Tämä esitys ei jätä ketään animen ystävää kylmäksi, joten ota muut kaverit mukaan, tule tanssimaan, jormaanaan, moshaamaan tai ihan vain katsomaan ja nauttimaan energiestä live showsta!

 

Everfrostiin voit käydä tutustumassa näistä linkeistä:

https://www.facebook.com/everfrostfinland

https://twitter.com/Everfrosttt

https://www.instagram.com/everfrostfinland/

https://www.youtube.com/watch?v=3TSIhLXLn2o

https://www.youtube.com/watch?v=Wy6qZbWWSGU

https://www.youtube.com/watch?v=HA0_NwhL9zE

 

Tracon Dance Medley 6

Tracon Dance Medley 6

Traconin suurin tanssipläjäys viihdyttää tänä vuonna yleisöä iltabileissä! Hieman tavallista tiiviimpään pakettiin laiteltu Tracon Dance Medley saapuu Pakkahuoneelle täynnä mukaansatempaavaa energiaa ja taattua laatua. Anlimited, BLUFF, Collision, Over the Zettai ja Tanpara odottavat jo malttamattomina että pääsevät näyttämään kuinka ikävä onkaan ollut lavaa ja ihanaa yleisöä, joten nähdäänhän syyskuussa!

 

Neonya Party!

NEONYA!! PARTY!

Neonya!! Party tuo conibileet conien ulkopuolelle! Vuonna 2019 perustettu ryhmä järjestää hyväntuuliseen ja erityisesti japanilaiseen konemusiikkiin keskittyviä bileitä ympäri Suomen. Kun livebileet katosivat alkuvuodesta 2020, siirtyi Neonya!! tekemään lähes viikottaista kokoillan musiikkistreamia. Streamin ympärille kasvoi nopeasti aktiivinen yhteisö ja DJ-kollektiivi joka kokoaa yhteen niin animemusiikin kuin rytmipelibiittienkin ystävät. Tilanteen jälleen helpottaessa myös livetapahtumat tekevät paluun - elokuun alussa mennään täysiä Lahdessa!

https://neonya.party/

https://neonya.stream/

https://twitter.com/neonyaparty

https://fb.com/neonyaparty

https://instagram.com/neonyaparty

Neonya Party tulee täyttämään loppuillan ja -yön skenen kovimmilla DJ -seteillä. Esiintyvät DJ:t ilmoitetaan myöhemmin.

Tracon Live! -Iltabileet myös streamataan Neonyan striimissä.