Iltabileet

Iltabileet

Vallitsevan koronatilanteen takia livebileet jouduttiin perumaan, mutta ei hätää! Iltabileet saapuvat kotiinne Striimin välityksellä! Tracoffin iltabileet lähetetään Helsingin Tiivistämöltä yhteistyössä Neonya Partyn kanssa.
Iltabileohjelma alkaa klo 20 ja päättyy yöllä kahdelta. 

Iltabileissä esiintyvät seuraavat esiintyjät:

HotAnimeBoyz

HotAnimeBoyz
Kuvaaja: Santtu Pajukanta

Laittakaa tuulettimet ja volat täysille sillä HotAnimeBoyz on täällä! Tämä kolmen miehen helleaalto takaa sen, että Traconin iltabileiden aikana mitataan lämpöennätyksiä ympäri Suomea. Käännösiskelmä ei ole koskaan ollut näin iskevää.

Neonya Party!

NEONYA!! PARTY!

Neonya!! Party tuo conibileet conien ulkopuolelle! Vuonna 2019 perustettu ryhmä järjestää hyväntuuliseen ja erityisesti japanilaiseen konemusiikkiin keskittyviä bileitä ympäri Suomen. Kun livebileet katosivat alkuvuodesta 2020, siirtyi Neonya!! tekemään lähes viikottaista kokoillan musiikkistreamia. Streamin ympärille kasvoi nopeasti aktiivinen yhteisö ja DJ-kollektiivi joka kokoaa yhteen niin animemusiikin kuin rytmipelibiittienkin ystävät. Tilanteen jälleen helpottaessa myös livetapahtumat tekevät paluun - Tracoffin jälkeen Nyonya Party rantautuu Jyväskylään Lokakuussa!

https://neonya.party/

https://neonya.stream/

https://twitter.com/neonyaparty

https://fb.com/neonyaparty

https://instagram.com/neonyaparty

 

Aikataulu

Iltabileiden aikataulu on seuraava:

20:00-21:15 BLNQ

21:15-22:30 SadeN

22:30-23:30 HotAnimeBoyz

23:30-00:45 Yukata

00:45-02:00 Hexexen

Stream

Iltabileet lähetetään Neonyan striimissä.