Hae coniteaan!

HAE TRACONIN CONITEAAN!

Traconia ei järjestä kaupallinen taho tai salaseurat, se tehdään harrastajalta harrastajalle. Traconin järjestelyistä vastaa järjestelytoimikunta, jota kutsutaan coniteaksi.

Nyt onkin huipputilaisuus liittyä mukaan remmiin! Tutustu alla oleviin tehtäviin ja laita vapaamuotoinen hakemuksesi osoitteeseen pj@tracon.fi 31.12.2021 mennessä.

Hakijoilta edellytetään täysi-ikäisyyttä, tiimityöskentelytaitoja, sekä intoa ja rakkautta Traconin aihepiirejä kohtaan. Relevantti kokemus haetusta tehtävästä on plussaa, mutta ei pakollista.

Coniteatyöskentely on vapaaehtoistoimintaa, eikä siitä makseta palkkaa edes pääjärjestäjälle. Sen sijaan muita etuja löytyy. Tavallisten työvoimaetujen lisäksi Tracon maksaa ulkopaikkakuntalaisille coniiteille matkat ja majoituksen (tai majoituskorvauksen) coniin, järjestää saunailtoja, sekä kesällä virkistyspäivän, unohtamatta kaatajaisten mystistä coniteafaksia. Saat myös coniteatyöskentelyn sivussa uusia huippukavereita, sekä oikeaa työkokemusta.

SOMETTAJA (2 PAIKKAA)

Somettaja huolehtii tapahtuman sosiaalisen median kanavista ja tuottaa niihin sisältöä. Tehtävään liittyy tiedotteiden ja sometusten suunnittelua ja julkaisemista, kävijöiden palautteisiin ja kysymyksiin reagointia ja erilaisten sometempausten kehittämistä.

Viestintätiimi on tapahtuman näkyvin ja asiakaslähtöisin conitean osa, joten odotamme valituilta selkeää suomen kielen osaamista, asiakaspalvelutaitoja ja nopeaa ongelmanratkaisukykyä.

Arvostamme kielitaitoa, sillä osa tapahtuman viestinnästä tehdään tarvittaessa myös englannin kielellä.

ISO SALI -VASTAAVA

Tässä hommassa parhaat paikat cossikisaan on taattu! Iso Sali-vastaava huolehtii tittelinsä mukaisesti Tampere-talon Ison salin toiminnasta ja ohjelmasta. Vastaava on koordinaattori, joka huolehtii siitä, että kaikki ison salin palaset toimivat yhteen. Esimerkkejä koordinoitavista tiedoista on aikataulut (ohjelmat, harjoitukset, tuomaroinnit, backstage), oikeat ihmiset oikeaan aikaan oikeassa paikassa, ilmoittautumistiedot eri kisoista eri osapuolille. Tapahtumapäivänä olet se henkilö jolta kysytään kaikkea ja useimmissa tapauksissa tehtäväsi on tietää kuka tietää.

Hakijan toivotaan olevan palvelualtis ja helposti lähestyttävä, sekä hänellä pitää olla hyvät tiimi- ja delegointitaidot. Tässä hommassa isoista ideoista ja luovasta hulluudesta on myös hyötyä! Aiempi kokemus lavan hoidosta tai lavatekniikasta on eduksi, muttei pakollista.

ISON SALIN TEKNINEN TUOTTAJA

Tekninen tuottaja vastaa salin kuvasta ja äänestä. Tehtävään sisältyy suunnittelua ja koordinointia yhdessä Streamtuottajan, verkkotiimin, Tampere-talon sekä mahdollisten muiden tekniikkatoimittajien kanssa. Lisäksi tekninen tuottaja toimii Iso sali-vastaavan apuna aikataulutuksessa sekä on kaiken salissa ajettavan materiaalin ylin vartija ja varmistaja. Tapahtumapäivänä olet se henkilö, joka huolehtii, että mikkikanavat on oikeaan aikaan auki, screeneillä näkyy oikeat kuvat ja valomiehet ovat hereillä. Aiempi kokemus esitys- ja/tai striimitekniikasta on erittäin suotavaa, joskin yhteistyötahot auttavat näissä mielellään.

STREAMTUOTTAJA

Streamtuottaja vastaa yhdessä taltioinnin kanssa ohjelmasalien taltioinnista ja pääsalin livestreamauksesta. Tehtävään sisältyy teknistä ja visuaalista suunnittelua, ajolistojen tekoa ohjelmakartan pohjalta, vuorolistojen tekoa yhdessä työvoimavastaavan kanssa, koordinointia ison salin teknisen tuottajan kanssa sekä muiden yhteistyökumppaneiden kanssa. Tuottaja myös valvoo YouTubeen lähetettävän äänimateriaalin teosto-sopivuudesta pääsalissa sekä ohjelmasaleissa, sekä opastaa tarvittaessa ohjelmavastaavan kanssa ohjelmanpitäjiä niistä. Tapahtumapäivänä valvot, että tekniikka on saapunut paikalle, lähetyksessä on oikeat lähteet livenä, toimii tarvittavat komponentit ja vänkärit tietävät mitä tekevät ja missä. Tehtävään toivotaan henkilöä jolla on aiempaa kokemusta streamtekniikasta taikka videotuotannoista, esim. TV-alan opiskelija.

KISÄLLIKSI?

Jos coniteavastuut aiheuttavat kuumotusta tai mikään yllä oleva pesti ei herättänyt mielenkiintoa, voit hakea Traconiin myös kisälliksi. Kisällinä pääset opettelemaan coniteatyöskentelyä vanhemman coniitin opastuksella, tavoitteena seuraavana vuonna hoitaa kyseinen vastuualue.

Voit hakea vapaasti mihin tahansa tehtävään coniin kisälliksi, mutta erityisesti etsimme kisällejä seuraaviin hommiin:

Lipunmyynti

Ohjelma

Työvoima

Jos jäi kysyttävää yllä olevista tehtävistä tai coniteatyöskentelystä noin yleensä, tavoitat Traconin pääjärjestäjät osoitteesta pj@tracon.fi